Tuinmeubelen Brugge

Gepubliceerd mrt. 04, 22
6 min read

Houten Tuinmeubelen - E-woodproducts

Wat is het budget voor uw buitentafel? Een handige vraag om mee te starten, is de vraag hoeveel u gaat besteden aan uw nieuwe tuintafel. Tenzij u een onbeperkt budget heeft, vallen daarmee namelijk al een deel van de buitentafels af. Bij Van der Garde hebben we mooie tuintafels in iedere prijsklasse, uiteraard allemaal met laagste prijsgarantie.

Online Tuinmeubelen: Loungesets, Tuinstoelen, Picknicktafels - E-woodproducts.bePicknicktafel - E-woodproducts

Wilt u een voordelige tuintafel kopen, kijk dan eens bij de volgende merken: Onze luxe design tuintafels van A-merken Is budget geen punt en bent u op zoek naar een design tuintafel? We hebben diverse high end-tuintafels van topmerken in onze collectie. Tot onze luxe tuintafelmerken rekenen wij bijvoorbeeld: Heel het jaar door tuintafel-aanbiedingen Van der Garde Tuinmeubelen belooft de laagste prijsgarantie, en daar hoort natuurlijk regelmatig een scherpe tuintafel-aanbieding bij.

Welk formaat tuintafel? Een andere belangrijke pijler bij de keuze voor uw buitentafel is het formaat van de tafel. We adviseren om eerst nauwkeurig op te meten hoeveel ruimte u beschikbaar heeft voordat u een buitentafel gaat uitkiezen. tuinmeubelen hout. Houd er bij het meten rekening mee dat u ook nog ruimte nodig heeft voor tuinstoelen rondom de tafel, en dat deze stoelen ook nog achteruit geschoven moeten kunnen worden om te zitten.

Tuinmeubelen - Klus En Tuin

Er is ongeveer 70 cm nodig om uw stoel comfortabel naar achteren te kunnen schrijven. Wilt u ook loopruimte achter de tuintafel, dan kunt u daar nog minimaal zo’n 60-80 cm extra bij optellen. Tuintafels van groot formaat Heeft u een grote tuin of groot terras? Dan kan het mooi zijn om de ruimte te benutten met een grote tuintafel - Picknicktafels en tuinmeubelen.

Een tuintafel in ronde vorm kan niet in een hoek worden geplaatst en neemt dus meer plek in beslag. Ook kunnen aan een ronde tuintafel relatief minder personen zitten dan aan een hoekige tafel van hetzelfde formaat. Met een groot terras is dat echter geen probleem, dan neemt u gewoon een maatje groter! Kleine tuintafels voor beperkte ruimte Heeft u beperkte ruimte voor uw tuintafel? Geen probleem, er zijn genoeg manieren om ruimte te besparen met uw buitentafel - tuinmeubelen knokke.

Tuinmeubelen Nederland - E-woodproducts.beWaar Moet Je Op Letten Bij Het Uitkiezen Van Een Picknicktafel?

Ook komt een smalle tuintafel goed van pas - solden tuinmeubelen. Als u weinig ruimte heeft maar wel graag plek wilt hebben voor veel personen, dan kunt u het beste gaan voor een tuintafel in vierkante vorm of een tuintafel met langwerpige vorm. Hier kunnen relatief meer mensen aan zitten dan aan een ronde tuintafel van hetzelfde formaat.

Vinci Tuinmeubelen - E-woodproducts.be

Daarnaast kunt u kiezen voor een bankje in plaats van stoelen, waarop ook gemakkelijker meerdere mensen kunnen plaatsnemen. Kies daarnaast een buitentafel die de poten zoveel mogelijk aan de uiteinden van de tafel heeft staan. Dit maakt dat alle stoelen volledig aangeschoven kunnen worden, wat weer wat ruimte bespaart. Een andere optie is een bar-tuintafel.

U kunt eventueel ook kiezen voor een bartafel zonder stoelen; staand is er plek voor nóg meer mensen. Voor hoeveel personen gebruikt u de tuintafel? Gerelateerd aan de afmeting van uw tuintafel: hoeveel personen wilt u er gemiddeld aan kwijt? Zit u vaak alleen met het eigen gezin, of heeft u vaak vrienden en familie over de vloer? Heeft u alleen de tuintafel met stoelen of bezit u daarnaast nog andere tuinmeubelen, zoals een loungeset? Met andere woorden: hoe groot is de kans dat iedereen tegelijkertijd aan uw tuintafel plaatsneemt? Onze tuintafels zijn geschikt voor uiteenlopende hoeveelheden personen.

Picknicktafel Van Vurenhout - Buitenmeubelen  Een Mooie Picknicktafel Kopen?

We lichten de populaire soorten voor u toe. Dining tuintafels om aan te eten Wat is er heerlijker dan buiten eten? Een tuin-eettafel mag op geen enkel terras ontbreken. We hebben een ruime collectie dining tuintafels die geschikt zijn om normale tuinstoelen aan kwijt te kunnen. Een andere goede optie om aan te eten is de picknicktafel: een tuin-eettafel met bankjes eraan vast.

Avh Tuinmeubelen - E-woodproducts

Eet u graag buiten, maar heeft u beperkte ruimte? Misschien is een inklapbare tuintafel dan iets voor u. Deze hebben we in verschillende afmetingen, waaronder eettafel-formaat. Bent u klaar met dineren en tafelen, dan klapt u hem in en zet u hem aan de kant zodat de tafel amper ruimte in beslag neemt.

Deze tuintafels zijn laag maar niet per se klein, en worden vaak gebruikt als lounge element in het midden of aan de zijkant van de loungeset. Houdt u van lekker ontspannen, maar eet u ook graag aan uw tuintafel? Dan is een lounge dining tafel een goede oplossing. Deze is hoger dan een loungetafel maar vaak wat lager dan een standaard eettafel, zodat u comfortabel vanuit de loungebank kunt eten.

Aspecten als de kleur, het materiaal en het design zijn van grote invloed op de uitstraling die de tafel in uw tuin heeft. Voor tuintafels worden doorgaans neutrale, tijdloze kleuren gebruikt die bij veel stijlen passen. Denk bijvoorbeeld aan een: Tuintafel wit Tuintafel zwart Tuintafel antraciet De kleur is vooral een kwestie van smaak, maar u kunt ook rekening houden met praktische overwegingen.

Tuinmeubelen Loungeset - E-woodproducts.be

Tuintafel: welk materiaal? Gaat u voor een tuintafel van metaal, een stenen tuintafel of toch een wicker tuintafel? Het materiaal van de terrastafel is bepalend voor de uitstraling in uw tuin, en hangt daarnaast nauw samen met de benodigde mate van onderhoud. Populair zijn houten tuintafels, aluminium tuintafels, kunststof tuintafels en natuurstenen tuintafels.

Houten tuintafels geven een warme en natuurlijke sfeer en zijn tijdloos. Wel heeft hout – omdat het een natuurlijk materiaal is – enige vorm van onderhoud nodig om het mooi en schimmelvrij te houden. Gaat u een houten tuintafel kopen dan heeft u niet alleen genoeg keus, maar ook een tuintafel die jaren lang mee gaat.

Teak is een harde houtsoort die relatief goed tegen weersomstandigheden kan. De kans op rotting is in een teak tuintafel dus iets kleiner. Veel houten tuintafels zijn daarnaast uitgerust met aluminium of stalen poten, zodat optrekkend vocht vanaf de grond geen probleem is. Tuintafels aluminium Zoekt u een tuintafel die weerbestendig is, dan zijn tuintafels van aluminium iets voor u - 2dehands tuinmeubelen.

Middel Grote Houten Picknicktafel Tuinmeubelen - E-woodproducts

Tuintafels van kunststof zijn licht van gewicht, blijven lekker lang mooi en zijn bovendien vaak een voordelige optie. Kunststof is daarnaast goed te combineren met andere materialen en past in vrijwel elke stijl goed thuis. Tuintafels graniet Wilt u een tuintafel kopen zonder onderhoud, dan is een natuurstenen tuintafel ideaal.

E-products Europe Bvba

Address: Patijntjestraat 107, 9000 Gent, België
Phone: +3292250318
Email: contact@e-woodproducts.be
tuinmeubelen gamma

Een tuintafel van graniet heeft een robuuste uitstraling en staat vooral goed in tuinen waar voldoende ruimte is. Het stoere en wat industriële uiterlijk past goed in bijvoorbeeld landelijke tuinen (Tuinmeubelen en Picknicktafels). Een tuintafel van natuursteen is natuurlijk wel erg zwaar. Een granieten tuintafel is dus niet geschikt wanneer u regelmatig van zitplek wilt veranderen.Polywood is namelijk een kunststof. Het is vele malen makkelijker te onderhouden dan hout en het is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Bovendien is polywood lichter in gewicht dan hout. Polywood tuintafels hebben dus de natuurlijk uitstraling van hout en passen thuis is verschillende stijlen thuis, ideaal dus! Heeft u extra hulp nodig? Klik hier! Van der Garde Tuinmeubelen is al 75 jaar specialist op het gebied van tuinmeubelen.

Navigation

Home

Latest Posts

Schuimbeton Droogtijd

Published Sep 20, 22
6 min read

Betonvloer Laten Leggen? De Vakman

Published Sep 15, 22
5 min read